Thuis

Dongguan Li Tian Hardware & Electrical Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De de Hardwaremachines van Dongguanlitian & ElektrodieCo., Ltd in 2007 wordt gevestigd behandelen een gebied van 30000sq.m, zijn een professsionalfabrikant van hardwarebevestigingsmiddelen. De producten worden wijd gebruikt in mededelingen, elektrische apparaten, auto's, schepen, luchtvaart, speelgoed, verlichting en andere verwante industrieën. Ons bedrijf hecht belang aan kwaliteit en streeft voor overleving door kwaliteit, is Ons kwaliteitsconcept: de producten met gebreken moeten niet worden goedgekeurd, worden geproduceerd en worden vrijgegeven. De draad pulg maat (eindemaat) en de binnen holle naaldmaat zijn onze basisvereisten en geen tekort is ons doel, dat eenstemmig in de fastennerindustrie is geprijst. Ons bedrijf heeft met succes ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2000. De spectrometer, koolstof en zwavel de analysator, het zoute nevelmeetapparaat, het hardheidsmeetapparaat, enz., het belangrijkste de productiemateriaal van het bedrijf, volledig inspectiemateriaal, verpakkend materiaal verbeterden hoogst productieefficiency en de techniek toe te schrijven aan volledig automationThe bedrijf hangt de ondernemingsgeest aan van „eenheid, en ondernemend strijd, die“, en streeft ernaar om het merk van „Li Tian Nut " met de bedrijfsfilosofie van innovatie merkgebonden, standaardinternationalisering en marktglobazation te bouwen. exploiteren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het bedrijf in gebaseerd op 2007. 14 jaar, hebben wij het aanhoudende werken slechts voor het zijn het beste. Zorgvuldig, zorgvuldig, moeilijk om de kwaliteit te maken altijd voldaan, blijvende innovatiedoorbraak geweest, resoluut en de stabiele kwaliteit, klantentevredenheid wordt is de eeuwige achtervolging van de onderneming

Dongguan Li Tian Hardware & Electrical Co., Ltd. Dongguan Li Tian Hardware & Electrical Co., Ltd. Dongguan Li Tian Hardware & Electrical Co., Ltd. Dongguan Li Tian Hardware & Electrical Co., Ltd. Dongguan Li Tian Hardware & Electrical Co., Ltd. Dongguan Li Tian Hardware & Electrical Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : LITIAN

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 10000000-5000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Dongguan Li Tian Hardware & Electrical Co., Ltd. Certificaten